KWALITARIA STRIK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 665 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Strik. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 20:28 Lekker snelle bezorging. Super lekkere latte maciatho milksake. Heerlijk knapperige goudgele frietjes met groot bakje stoofvlees
13 sep 2022 om 18:39 Normaal oke, gisteravond slecht. Was maandagavond, maar duurde een uur voordat we eten hadden. Het stond al 40 minuten op status ‘het wordt bezorgd’…..). Tevens zat er bacon op de red rebel, die er niet op hoorde. Lusten wij ook niet. Was vreemd.
12 sep 2022 om 20:59 Veel te lang op me eten moeten wachten. Ook nog moeten bellen waar me bestelling bleef.
11 sep 2022 om 20:49 Netjes op tijd en kwaliteit was prima.
10 sep 2022 om 17:59 Compleet verkeerde bestelling ontvangen terwijl de juister bon er wel bij zat. Opgelost door alsnog onze order te leveren maar daardoor wel ruim 1,5 uur gewacht
4 sep 2022 om 20:29 Eten was weer heerlijk, maar helaas niet op de bezorgtijd gekomen na 15 min gebeld en moest nog gemaakt worden. Ik had meer dan een uur ervoor besteld bewust dus jammer dat ik moest bellen en het nog gemaakt moest worden
23 aug 2022 om 20:02 Altijd heerlijk eten bij en van Kwalitaria. Super!
21 aug 2022 om 20:28 Top snelle service!!
15 aug 2022 om 21:16 Eten was lauw. Bezorging een uur later als aangegeven in de app. En weinig saus. Helaas.
14 aug 2022 om 21:21 Ondanks dat we een hele grote bestelling geplaatst hadden, klopte alles, was het allemaal lekker en was de bezorger dik op tijd. En dat op een zondagavond!
13 aug 2022 om 21:21 Was weer top.
13 aug 2022 om 20:46 Burger met kip en tzatziki maar de tzatziki was niet te proeven